Körüklü Tente

Körüklü Tente

Balkon ve pencerelerin üst kısımlarına uygulanan bu model, diğer modellere göre kenarları kapalı olduğu için yanlardan gelen güneş ışınlarını da kesiyor.

Tente demir parçasının kademeli hareketi sayesinde istediğiniz zaman ve istediğiniz aşamada güneş ışığının tadını çıkarabilirsiniz. Her taraftan gelen ışıkları kesmesinin yanı sıra mekana ayrı bir şıklık katmaktadır.

Körüklü Tente Sistemleri

Körüklü tente sistemleri genellikle balkon ve pencere üstlerine yerleştirilerek uygulanır. Diğer çadırlardan farkı, yanlarının kapalı olması ve güneş ışınlarını kesmesidir. Körüklü çadırların metal kısımları kademeli olduğundan dolayı güneş ışınları nereden gelirse gelsin çadırın yönünü istediğiniz gibi ayarlama imkanına sahipsiniz. Zararlı “UV” güneş ışınları kullanıldığı alanlara kattığı şıklık ve zarafet nedeniyle en çok tercih edilen branda sistemidir. Coşkunlar Tente yılların tecrübesi ve bilgi birikiminden oluşan uzman ekibi ile geniş bir yelpazede harika tenteler üretmiş ve verdiği hizmetten müşteri memnuniyeti yaratmıştır.

Körüklü Tenteler çok çeşitli renk kartellerine sahiptir. Çerçevesinde kullanılan paslanmaz malzemeler sayesinde uzun ömürlü bir kanopi modelidir. Açılır kapanır tente ayrıca manuel açılıp kapanma sistemine sahiptir ve kapatıldığında çok az yer kaplar. kafeler, restoranlar, cam ve balkonlarda evlerin, bu tente modeli odaların görünümüne oldukça şıklık katmaktadır.

Mega Körüklü Yuvarlak Tente

Körük Yuvarlak Gölgelik görüntüsü ovaldir, bu nedenle yaz aylarının en popüler meyvesi karpuz gibidir. Bu nedenle karpuz tentesi olarak bilinir. Geniş renk skalası ve modelleri ile evlerin balkonlarında iş yeri girişlerinde farklı bir görüntü oluşturmak için idealdir. Görsel konfor ve konforu aynı anda sunan Karpuz Tente, güneş ışığı ve yağmur gibi dış etkenlerden mutlak koruma sağlayabilir.

Mega Körüklü Yuvarlak Tente Özellikleri

Karpuz çadırları evler, oteller, restoranlar, ofisler vb. her türlü yapı için uygulanabilir. Çelik yapı sistem aksamını oluşturur. Kılıf olarak akrilik kumaş kullanılmıştır. Bu iki malzeme entegre edildikten sonra sistem kullanıma hazırdır. Kullanıcıyı tüm hava koşullarından korumak mümkündür. Nostaljik görünümünden dolayı tanımladığı alana retro bir his verir. Bu nedenle kullanılan alana bir sıcaklık verir. Öncelikle bu yapı malzemesi, giriş sirkülüzasyonunu tanımlamak veya pencere grubunu anlamlandırmak için tercih edilen bir seçimdir.

Körüklü Tünel Tente

Körüklü Tünel Tente, kullanılacak yapının girişine göre konumlandırılan çelik döküm körüklü sistem ile kalıptan çıkma avantajına sahip sabit bir modeldir. Oteller, garajlar, girişler, restoranlar, eğlence merkezleri, plazalar ve iş merkezlerinin girişlerinde genellikle statü farkındalığı oluşturmak için tercih edilmektedir. Yapıların kullanıldığı alana eklenen şıklık ve zarafet ile ön plana çıkmaktadır.

Uyguladığımız Körüklü Tente Modelleri