Dekoratif Tente

Dekoratif Tente

Fransız ve İtalyan temalarının birleşiminden ilham alan mızrak ve diğer dekoratif tenteler, hem klasik hem de çağdaş ev dekoruna stil katıyor. Konsept yüzyıllardır var olmasına rağmen, mimari bir favori olarak yeniden doğdu. SPEAR TENTE pratik, çok yönlü ve şık iken, dekoratif bir dokunuşla gölge eklemenin mükemmel bir yoludur. Günümüzün tipik Spear tentesi, siyah dövme demiri andıracak şekilde inşa edilmiş olup, herhangi bir kapı veya pencereye parlama ve zarafet katmaktadır. Dökme demir ve cesur parşömenleri ile dekoratif tentelerimizi seçerek, arkadaşlarınızdan ve komşularınızdan yıllarca ve yıllarca iltifatların tadını çıkarabilirsiniz. Diğer birçok tente şirketinin aksine, Coşkunlar Tente dekoratif tentelerini kumaşı desteklemek için kaynaklı bir çerçeve kullanarak üretmektedir. Tüm sabit tentelerimizde olduğu gibi, her biri özel olarak tasarlanmış ve ölçülen özelliklere göre üretilmiştir. Başka hiçbir tente firması, sabit tentenizin montajının yanı sıra üretim sırasında da mükemmellik taahhüdü ile detaylara bu kadar özen göstermez.

Dekoratif Tente Nasıl Üretilir?

Tamamen Kaynaklı çerçeve konstrüksiyonu: Tüm kaynaklar, ek güç ve pas koruması için pürüzsüz, sızdırmaz uçlar ve gönyeli bağlantılar taşlanır

Kumaş: Tente/Denizcilik sınıfı SUNBRELLA %100 Solüsyon boyalı akrilik 150 artı çizgili ve tek parça olarak mevcuttur

Çerçeve: Yüksek dereceli karbon (yumuşak) çelik, Bükme, kaynaklama ve toz kaplama yapışması için en uygun malzeme Tüm çerçeveler, mevcut 25 tasarımcı renginden birine toz boya ile kaplanmıştır

Montaj Donanımı: 300 serisi paslanmaz çelik

Valances: 14 tarak deseninden herhangi birine göre şekillendirilmiş, 18 renkte örgü seçeneği ile süslenmiştir

Metal Çerçeve Seçenekleri: Çerçeveler, toz kaplamalı veya kaplamasız olarak alüminyum veya paslanmaz çelik olarak da mevcuttur.

Valanslar: Metal çerçeveye yerleştirilmiş sert saçak

Düşen Gölge: Sabit tente çerçevesinin içine takılan kumaş tertibatını aşağı doğru yuvarlayın

Kumaş Seçenekleri: Ticari viniller ve alev geciktirici akrilikler

Grafikler: Özel vinil yazı ve özel logolar

Dekoratif Tente Fiyatları

Kurtköy’de bulunan firmamız Coşkunlar Tente masfallı tente fiyatlarında beğendiğiniz ürünlere göre farklılık göstermekte ve uygun fiyatlarla sizlere hizmet sunmaktayız.